Benetússer presenta els seus corresponsals juvenils per al 2022

Dilluns, 17 Gener 2022 09:35 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 239 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre d'Informació Juvenil de Benetússer ha posat en marxa el programa 'Corresponsals' dirigit a joves del municipi majors de 14 anys interessats a participar com a informadors de l'agenda socioeducativa de la població. Ahir a la vesprada es va realitzar la primera reunió dels sis joves inscrits fins al moment, tres d'ells provinents de l'ESO i els altres tres de batxillerat, per a establir les bases d'un projecte que busca crear una xarxa d'informadors en els centres de secundària per a educar a les noves generacions en la participació. D'aquesta manera, "podem conéixer de primera mà quines són les necessitats, propostes i preferències dels nostres joves per a projectar activitats que responguen als seus gustos i interessos, al mateix temps que potenciem una comunicació horitzontal, de jove a jove, que augmentarà l'abast de les informacions", informa el regidor de Joventut, Denis Madrid.

 

Així, des de l'Ajuntament de Benetússer es busca millorar la sociabilitat i el treball en grup, al mateix temps que es facilita traslladar de manera directa totes aquelles informacions municipals que puguen ser de l'interés dels joves, com és el cas d'activitats culturals o d'oci, beques, cursos formatius, concursos, convocatòries, etc.

 

En les reunions de l'equip de corresponsals, que tindran una temporalitat bimensual, es traslladaran, d'una banda, totes les propostes i idees recollides pels joves en contacte amb companys i amics en els seus instituts. Al mateix temps, des de l'àrea de Joventut, s'exposaran tots els esdeveniments i programes en marxa perquè siguen traslladats als centres de secundària. Per a això s'ha habilitat en cadascun d'ells un Punt d'Informació Juvenil en el qual es penjarà tota la cartelleria, al mateix temps que es comunicarà de manera directa en les diverses classes.

 

El projecte 'Corresponsals CIJ Benetússer' és una iniciativa oberta a la participació dels joves, per la qual cosa tots aquells que estiguen interessats poden sol·licitar inscriure's en qualsevol moment a través del telèfon de contacte de referència 647 38 16 12.

 

Informa Nou Horta. Benetússer