Benetússer aprova la constitució d'una Comissió de Piscines Municipals

Dijous, 27 Gener 2022 18:31 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A punt de finalitzar les obres d'adequació del complex que alberga la piscina municipal, la corporació municipal de Benetússer portarà al ple d'aquesta nit l'aprovació d'una proposta d'acord per a constituir una Comissió de Piscines Municipals i Annexos. Aquesta aprovació permetrà posar en funcionament un òrgan col·legiat que tindrà com a objectiu dur a terme labors de seguiment i avaluació dels plecs que permetran la contractació de serveis per a la imminent posada en marxa de les instal·lacions municipals. A més, la comissió treballarà per a establir l'adequació dels serveis oferits, així com per a identificar i proposar solucions als possibles desajustaments o contratemps que puguen sorgir en el desenvolupament de l'activitat.

 

La comissió estarà presidida per l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, i comptarà un representant de cada grup municipal, així com amb la participació d'un Enginyer Tècnic Municipal i d'un funcionari designat per a realitzar les labors de Secretària.

 

La fi dels treballs d'adequació de les instal·lacions
Les obres de recondicionament van donar principi a mitjan 2021, i actualment s'estan realitzant els últims retocs i comprovacions del bon funcionament de l'espai, com és el cas de l'ampliació del sistema de col·lectors d'energia solar tèrmica, que permetran el calfament de l'aigua per a millorar l'eficiència energètica del centre esportiu.

 

La fi dels treballs d'adequació permetrà fer un pas més per a establir les necessitats que caldrà cobrir de cara a oferir un servei de qualitat a la ciutadania, un propòsit cada vegada més pròxim i que es projecta que es faça realitat durant el primer semestre de 2022.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 27 Gener 2022 18:32