Els Moros i Cristians de Benetússer ja tenen cartell anunciador per al 2022

Dimecres, 04 Mai 2022 15:28 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 189 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La festa de Moros i Cristians de Benetússer té ja el seu cartell anunciador per al 2022, una celebració que tindrà lloc de 24 de juny al 3 de juliol i que formarà part de les Festes Majors de la localitat. Les 14 propostes artístiques es van exposar el passat cap de setmana en el Xalet de la Xapa, moment en el qual es va donar a conéixer a la ciutadania el cartell guanyador, un acolorit disseny digital realitzat per Claudia Comptador Jiménez mitjançant un telèfon mòbil.

 

L'alcaldessa de Benetússer, acompanyada del regidor de Festes, Denis Madrid, i altres membres de la corporació municipal, va visitar l'exposició i va voler donar “l'enhorabona a la guanyadora i a tots els participants per resumir de manera gràfica l'essència d'una festa tan important per a Benetússer i que enguany torna amb més força que mai”.

 

L'elecció del cartell forma part de la XIX edició del concurs de cartells, organitzat per la Coordinadora de Moros i Cristians de Benetússer en col·laboració amb l'Ajuntament local, dirigit a l'alumnat de 3r i 4t de l'ESO i 1r i 2n de batxillerat amb l'objectiu de promocionar les belles arts entre els i les joves.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 04 Mai 2022 15:29