Una nova marató d'entrevistes protagonitza el Fòrum d'Ocupació de Benetússer

Dimarts, 10 Mai 2022 15:04 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, celebrarà el pròxim 19 de maig una nova edició del seu Fòrum d'Ocupació, un esdeveniment multitudinari que té com a objectiu la dinamització del sector laboral a través de la posada en contacte directa d'oferents i demandants d'ocupació. Sota aquesta premissa, el consistori ha posat a la disposició de les persones en cerca activa de treball la pàgina web https://www.benetusserocupacio.es/, un espai d'inscripció en el qual consultar les ofertes de les més de 35 empreses participants en el fòrum i presentar una candidatura per a aconseguir una entrevista personal durant la jornada que se celebrarà de 9 a 14 hores en el poliesportiu municipal. “Repetim l'experiència de la marató d'entrevistes per a humanitzar i personalitzar els processos de selecció i oferir així una eina eficient que propicie i dinamitze la contractació d'aquells veïns i veïnes que es troben en situació de cerca d'ocupació”, afirma l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero.

 

Amb la marató d'entrevistes com a gran protagonista, el Fòrum d'Ús del 2022 també permetrà a les persones inscrites trobar ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals distribuïts segons els requisits formatius per a cada activitat. D'aquesta manera, les persones demandants de treball podran accedir de manera directa a més de 35 empreses participants, tant a les locals com comarcals, trencant amb la tradicional barrera que generen els processos de selecció en línia. Gestories, restauració, immobiliàries o noves tecnologies són alguns dels sectors que busquen completar les seues plantilles a partir d'un esdeveniment en el qual la selecció de candidats i candidates es realitzarà mitjançant entrevistes amb els departaments de recursos humans de totes aquelles empreses en les quals es complisquen els requisits dels llocs oferits. “Superem ja la trentena d'empreses apuntades, amb perfils molt diferents entre si, la qual cosa multiplica les possibilitats d'eixir del fòrum amb un contracte de treball real i molts nous contactes laborals”, assenyala el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga.

 

Per a poder realitzar les entrevistes s'haurà de presentar una candidatura abans del 15 de maig en les diverses ofertes d'ocupació que s'actualitzen de manera periòdica en la web del fòrum.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 10 Mai 2022 15:05