Benetússer inaugura la V Mostra de Teatre Amateur de la província de València

Dimecres, 11 Mai 2022 09:24 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 26 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La població de l'Horta Sud va inaugurar durant el passat cap de setmana la V Mostra de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que confirma el paper de la població com a referent cultural tant en l'àmbit comarcal com provincial. A l'acte d'inauguració va assistir l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, acompanyada del regidor de Cultura, Juan Alarcón, i de nombrosos membres de la corporació municipal que no van voler faltar a una cita tan important per al municipi.

 

L'esdeveniment també va comptar amb la presència del director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i del president de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, Matías González. “Si per alguna cosa es distingeix Benetússer és per ser un municipi artístic, que genera art i atrau l'art gràcies a la creació d'espais com aquesta Mostra que es posa en marxa amb l'esforç i lliurament de centenars de persones apassionades del teatre”, destaca l'alcaldessa de la localitat.

 

Després dels parlaments inaugurals, la companyia il·licitana Teatre en Construcció va interpretar en l'escenari del Centre Cultural El Molí la comèdia Huanita, seguida d'un col·loqui del públic amb l'equip tècnic i actoral. Seguint amb el programa, el dissabte 14 de maig a les 19 hores es posarà en escena Imperfectes coneguts del Grup de Teatre Plá i Revés d'Altea. El dissabte 21 de maig, a la mateixa hora, serà el torn del drama La pedra fosca de la companyia Tot sobre Eva. I, finalment, el 4 de juny arribarà a la localitat la comèdia musical de Taulas Teatre, El meu millor amic, jo. Les entrades per a tots els espectacles, amb preu únic de 3 €, poden ser adquirides a través de la web https://bit.ly/3jiuhet o de la taquilla del Centre Cultural El Molí.

 

Per segon any consecutiu, Benetússer és la seu provincial valenciana del certamen de teatre amateur, un reconeixement compartit a Alacant amb Elx i a Castelló amb la localitat d'Oropesa.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 11 Mai 2022 09:31