El programa ‘Anem al Teatre’ compleix 20 anys a Benetússer

Divendres, 20 Mai 2022 09:54 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 48 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de l'àrea de Cultura, ha représ el reeixit programa ‘Anem al Teatre’, una iniciativa que aquest 2022 compleix vint anys en la localitat i que té com a objectiu donar a conéixer les arts escèniques entre les noves generacions.

 

El projecte, finançat amb la col·laboració de la Diputació de València i de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, està dirigit aquest curs a les classes d'Educació Infantil i de 1r i 2n de primària dels centres educatius de la localitat, adaptant les temàtiques de les obres teatrals a les diferents edats. “Reprenem un programa fonamental per a Benetússer, ja que acostem el teatre als nostres xiquets i xiquetes, al públic del demà, perquè se senten com a casa gaudint de la cultura des del pati de butaques”, destaca el regidor de Cultura, Juan Alarcón.

 

D'aquesta manera, el programa va donar principi en els tres centres d'educació infantil del municipi amb La flor Flora, un emoticonte dirigit a la primera infància en la qual els xiquets i xiquetes van treballar les emocions d'una forma divertida. Més tard, l'alumnat de 4 a 6 anys va visitar el Centre Cultural El Vaig moldre per a gaudir de Bola, de la companyia L'Horta Teatre, un espectacle en el qual destaca la forma, el color i la llum com a principals eines de creació. I finalment, durant el matí d'ahir i la del pròxim divendres, l'alumnat de 1r i 2n de primària assistirà a la posada en escena de la bambolla de Júlia de Maquinant Teatre, una obra que tracta l'assetjament escolar a través dels ulls d'una xiqueta i en la qual es combinen la tendresa, la cruesa i el sentit de l'humor.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Divendres, 20 Mai 2022 10:02