2.400 entrades gratuïtes per a celebrar la reobertura de la piscina municipal de Benetússer

Dilluns, 20 Juny 2022 16:50 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 35 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer ha obert aquest matí les instal·lacions exteriors de la seua Complex Esportiu Municipal i, per a celebrar-ho, convida als seus veïns a gaudir de la piscina de forma completament gratuïta durant els pròxims deu dies. La iniciativa, dirigida a la ciutadania empadronada a Benetússer, s'ha posat en marxa a través de l'APP Municipal mitjançant la reserva d'accés en tres torns: de 10 a 13 hores, de 13.15 a 16.15 hores i de 16.30 a 19.30 hores. A més, per a afavorir l'accessibilitat al servei gratuït, el consistori mantindrà un quart de l'aforament total per a la reserva presencial en la recepció del complex esportiu.

 

Així, un total de 2.400 entrades s'han posat a la disposició de la ciutadania per a “provar i gaudir d'unes instal·lacions que estàvem desitjant poder reobrir i ho fem convidant a tots els nostres veïns i veïnes a reservar el seu bany gratuïtament”, informa l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, que aquest matí no ha volgut faltar a la reobertura de les instal·lacions per a rebre als primers banyistes.

 

A partir de l'1 de juliol es posarà en marxa un sistema d'abonaments mensuals i entrades diàries que es podran reservar tant a través d'una aplicació del Complex Esportiu i com de manera presencial.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dilluns, 20 Juny 2022 16:51