Benetússer dona principi al seu Escola d’Estiu dedicada a la responsabilitat ambiental

Dilluns, 04 Juliol 2022 15:36 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 99 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través del seu departament d'Educació, ha donat principi aquest matí la seua Escola d’Estiu 2022, un espai d'oci educatiu dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys empadronats en el municipi. La iniciativa, que té com a objectiu facilitar la conciliació de les famílies i que es desenvoluparà fins al 29 de juliol en les instal·lacions del CEIP Cristòfor Colom, centrarà les seues activitats en el descobriment de la bellesa de la mar Mediterrània per a promoure la importància de la cura dels fons marins així com el respecte per la pesca artesanal i pels entorns naturals.

 

A més de tallers i jocs, el programa compta amb excursions al port de Catarroja i al Pla de la Sanxa per a conéixer en profunditat l'Albufera i tallers sostenibles de l'EMTRE i d'Observatori en Ruta per a la gestió eficient dels residus, reutilització dels mateixos i promoció d'un consum responsable. “Donem la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes participants amb el desig de què gaudisquen molt d'aquesta experiència estiuenca al mateix temps que prenen consciència de la importància de protegir el nostre planeta i de l'important que és fer-ho de manera col·laborativa i participativa”, assenyala la regidora d'Educació, Ana Martín.

 

Un total de 90 participants passaran per l'Escola d’Estiu, que es desenvolupa en dos blocs per quinzenes, i que està programat que incloga també activitats en la piscina descoberta municipal després de la seua obertura al públic el passat 20 de juny.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

 

 

 

 

Modificat el Dilluns, 04 Juliol 2022 15:37