Benetússer renova la gespa artificial del camp de futbol municipal

Dimarts, 19 Juliol 2022 09:44 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 146 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les obres per a substituir la gespa artificial del camp de futbol municipal de la població valenciana de Benetússer avancen a bon ritme. El projecte, iniciat la setmana passada amb la descàrrega de la maquinària i materials en les instal·lacions esportives, consta de dues fases per a la renovació integral del camp de joc d'un dels espais que compten amb major ús esportiu en la població.

 

Així, primerament s'ha procedit a retirar les bobines de la gespa artificial desgastada mitjançant un procés mecanitzat en el qual se separa la moqueta de gespa dels farciments d'arena i cautxú per al seu reciclatge. Més tard, en una segona fase prevista per als primers dies d'agost, s'instal·larà el nou material per a deixar les instal·lacions llestes per a l'inici de la nova temporada. “Hem aprofitat les dates de l'aturada de l'activitat esportiva per a realitzar les obres de millora del camp de futbol municipal, un espai de referència pel qual passen milers de jugadors cada temporada i que posa al dia unes instal·lacions a la disposició de tots els veïns i veïnes”, destaca el regidor d'Esports, Rafael del Riu.

 

Amb una inversió de 229.809 euros, que inclou tant l'obra com el subministrament dels materials, el projecte adjudicat a Royalverd Service SLU completa la posada a punt de les instal·lacions esportives que se sumen als 7.800 m² de pistes esportives de pàdel, handbol, bàsquet i street workout en un espai confrontant amb el Complex Esportiu Benetússer que engloba les piscines municipals i la reobertura de les quals aquest estiu permet ampliar el mapa d'activitats esportives locals.

 

Un poliesportiu municipal amb filosofia renovable
En el seu afany per reduir l'ús d'energies fòssils en les instal·lacions municipals, l'ajuntament també està en procés de renovació de la caldera dels vestuaris del camp de futbol, abandonant un sistema que funcionava a base gasoil a favor del biocombustible de pèl·lets format per serradures premsades i encenalls de fusta, l'alternativa més ecològica de l'energia tèrmica. A més, també s'està ampliant la capacitat de magatzematge d'aigua calenta sanitària amb la instal·lació d'un intercomunicador de 2.000 litres completant una inversió total de 25.278 euros. D'aquesta manera, a partir del mes de setembre la generació d'aigua calenta tant en el poliesportiu com en el pavelló municipal de Benetússer es durà a terme mitjançant energies renovables a través de les calderes de biomassa i el suport dels panells d'energia solar tèrmica.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dimarts, 19 Juliol 2022 09:45