Benetússer conclou amb èxit la seua Escola d’Estiu més ecològica

Dilluns, 01 Agost 2022 10:21 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 148 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer ha conclòs amb èxit una nova edició de la seua Escola d’Estiu, un projecte d'oci educatiu en el qual han participat un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys empadronats en la localitat. Al llarg del mes de juliol, els menors han pogut gaudir d'una completa programació d'activitats que tenien com a eix central el descobriment de la bellesa de la mar Mediterrània per a promoure la importància de la cura dels fons marins així com el respecte per la pesca artesanal i pels entorns naturals.

 

Excursions al port de Catarroja i al Clot de les Tortugues, banys en la piscina municipal, visites a l'ajuntament, tallers sostenibles organitzats per l'EMTRE i l'Observatori en Ruta per a la gestió eficient dels residus, així com nombrosos jocs i manualitats han marcat el calendari dels més xicotets durant quatre setmanes. “Amb l'objectiu d'afavorir la conciliació de les famílies, hem organitzat un munt d'activitats divertides amb les quals els xiquets han pogut aprendre a través de l'experimentació i el joc amb resultats molt originals i creatius”, destaca la regidora d'Educació, Ana Martín Valero.

 

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, no ha volgut faltar a la jornada de clausura en la qual ha pogut observar el resultat de totes les manualitats treballades durant les últimes setmanes entre les quals destacaven els colorits murals en els quals els xiquets han dibuixat la fauna i la flora marina lliure de plàstics. El dia ha finalitzat amb un festival al qual han assistit les famílies per a gaudir al costat dels participants de l'Escola d’Estiu del tancament de la iniciativa municipal.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 01 Agost 2022 10:23