Arranca el curs escolar a Benetússer amb la posada en marxa del programa EDIFICANT

Dimarts, 13 Setembre 2022 10:42 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El curs escolar dona principi a Benetússer amb importants novetats i és que, per primera vegada, els centres educatius públics de la localitat tindran jornada contínua després de l'aprovació majoritària d'aquest nou horari durant el mes d'abril passat.

 

A més, l'alumnat del CEIP Vicent Ricart i Bonillo ha iniciat les classes en les instal·lacions de l'edifici multiusos Villar Palasí, un trasllat realitzat per l'ajuntament de la localitat amb l'objectiu de posar en marxa en el centre escolar el programa Edificant promogut per la Generalitat Valenciana. Per a garantir el bon desenvolupament de les classes, des de les regidories d'Educació i Urbanisme s'han escomés durant els últims mesos les obres de condicionament i posada a punt de l'espai municipal. Entre altres mesures, s'ha fet el canvi de finestrals i calefactors de les diferents aules, pintat i neteja exhaustiva de tots els espais de l'edifici i reforma integral dels banys per a acollir al nou alumnat.

 

“És un dia molt important perquè els nostres xiquets i xiquetes inicien un nou curs sense restriccions sanitàries i, a més, amb el trasllat del CEIP Vicent Ricart fem un pas més perquè el programa Edificant siga, per fi, una realitat que ens permeta millorar i adaptar les instal·lacions educatives de Benetússer a les necessitats del segle XXI”, destaca l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz.

 

Amb una subvenció de la Conselleria d'Educació de 2.267.512,24 euros, està previst que el pla de reforma i millora del col·legi se centre en l'adequació de l'accessibilitat, millora del sistema de calefacció, reforma dels patis, construcció d'un gimnàs i en la renovació tant dels finestrals com dels banys, així com en treballs de fusteria.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 13 Setembre 2022 10:43