Benetússer conclou la temporada d'estiu amb més de 8.000 usuaris en la piscina municipal

Dimarts, 20 Setembre 2022 10:14 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 34 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La població de Benetússer es prepara per a reprendre el calendari cultural, esportiu i participatiu després del pas d'un intens estiu protagonitzat per la reobertura de la piscina municipal. Un total de 8.040 usuaris i usuàries han gaudit de les instal·lacions exteriors que van obrir les seues portes el 20 de juny, coincidint amb el començament de les festes patronals, i el període d'ús de les quals va concloure el passat cap de setmana.

 

S'obri ja el bany en les piscines cobertes i, ja el mes d'octubre, es posaran en marxa les activitats dirigides tant en sec com en aigua, així com els cursets de natació per a xiquets i adults. “Amb el tancament de la temporada d'estiu, Benetússer es posa en marxa amb una intensa programació que conjumina espectacles, tradicions, activitats esportives, xarrades, cinema, patrimoni, excursions i, sobretot, la posada en valor dels nostres dos nous espais, el Complex Esportiu i Nou Espai, que ens permetran oferir més i millor formació, oci i serveis als nostres ciutadans i ciutadanes”, informa l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz Portero.

 

Un altre dels espais destacats de Benetússer durant el període estiuenc han sigut els paellers de Monte Alto, una àrea d'esplai posat en marxa durant el 2020 que enguany per primera vegada ha pogut ser gaudit sense restriccions sanitàries. Des de la seua obertura al juliol, més de 1.270 usuaris han fet ús de les instal·lacions mitjançant un sistema de reserva prèvia, la qual cosa ha portat a l'ajuntament a ampliar el període d'obertura fins al 2 d'octubre amb l'objectiu de facilitar el seu aprofitament durant les últimes setmanes de bon temps. Les reserves podran continuar realitzant-se de dimecres a diumenge a través del telèfon 697 85 54 06.

 

Finalment, entre els serveis especials oferits pel consistori durant l'estiu, també cal destacar la participació en una segona edició de ‘Bene-Rosa’, un servei gratuït d'autobús a la platja de la Malva-rosa realitzat tots els dimecres i diumenges de juliol en col·laboració amb els municipis de Catarroja i Massanassa amb un nombre creixent d'usuaris.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dimarts, 20 Setembre 2022 10:16