L'Ajuntament de Benetússer presenta el seu nou edifici municipal al teixit associatiu local

Dijous, 22 Setembre 2022 09:34 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 31 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou edifici municipal, Nou Espai, va ser presentat a les associacions i entitats locals de Benetússer en un acte que va comptar amb una destacada presència ciutadana. La visita, a la qual va assistir l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz Portero, acompanyada de nombrosos regidors de la corporació municipal, va permetre conéixer als representants del teixit associatiu i cultural els diferents serveis d'atenció a la ciutadania ja en funcionament en les instal·lacions, així com els projectes futurs que s'estan realitzant en les cinc plantes que componen l'immoble. “Amb aquest nou edifici donem resposta a una històrica necessitat d'un espai del qual emmalaltien fins ara les dependències municipals, la qual cosa ens permet oferir una atenció adequada i de qualitat a la ciutadania, ajustada a les noves normatives i a més, incorporar més i millors serveis que ens possibiliten créixer com a municipi”, destaca l'alcaldessa de Benetússer.

 

Amb aquest objectiu, el consistori ha realitzat un trasllat escalonat a les noves instal·lacions de serveis tan essencials com són l'oficina de recaptació, els departaments d'educació, igualtat i serveis socials, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, així com les oficines d'eficiència energètica, d'informació al consumidor i d'atenció a les persones migrants. Es completa així la planta baixa d'un edifici amb més de 1.600 m², que compta amb altres cinc pisos en diferents fases d'execució en els quals “tenim grans projectes en ple desenvolupament per a acollir el futur Espai Jove, més aules de formació homologades, la iniciativa social Teixint Futur i dos pisos dedicats a l'ús associatiu i cultural”, assenyala l'alcaldessa, Eva Sanz.

 

La visita de les associacions es va completar amb un passeig guiat per les diverses estades de l'edifici en les quals els regidors de cada àrea van traslladar el treball que es desenvolupa en els diferents departaments. D'aquesta manera, l'atenció en Nou Espai complementarà la que continua realitzant-se a la Casa Consistorial situada en c/ Miguel Hernández número 30, una edificació històrica que funciona com a ajuntament des de 1927 i l'última ampliació del qual es va realitzar en la dècada dels 70 amb la construcció d'una segona planta.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 22 Setembre 2022 09:35