Benetússer dedica un carrer per als vianants a la mestra Celia Antón Romeu

Dimecres, 05 Octubre 2022 09:39 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 86 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer va aprovar en el seu últim ple municipal denominar un dels carrers del municipi en reconeixement a Celia Antón Romeu, mestra de la localitat que al llarg de la seua trajectòria professional va promoure amb gran èxit l'esport i la participació ciutadana. “Des de l'ajuntament treballem en ferm per a reconéixer la labor de grans dones de la nostra història recent que van fer de Benetússer un municipi més democràtic i integrador”, destaca l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz Portero.

 

Celia Antón Romeu, que va ser reconeguda l'any 2000 amb la Medalla d’Argent, màxima distinció de l'Ajuntament de Benetússer, va ser mestra i directora del CEIP Cristòfor Colom. Al llarg dels anys va iniciar i va fomentar, a més de coordinar, la participació de les AMPAS en els jocs esportius municipals. Ja l'any 1987 va promoure que un grup de mares donara forma a un equip d'handbol. Sense descans, durant la seua vida professional també contribuïsc a posar en marxa la comissió escolar d'esports i la festa de l'esport, un esdeveniment que encara continua celebrant-se i en el qual cada any es donen cita centenars de participants.

 

El carrer per als vianants assignat en recordatori de la mestra, actualment sense nom, pertany a l'edifici situat entre la c/ Camí de l’Orba número 9 i c/ Almirall Ciscar número 4. La proposta de denominació va passar per la comissió d'Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Serveis Municipals a instàncies de la promotora d'igualtat municipal i va comptar amb el suport favorable de tots els grups polítics excepte d'EU que va votar abstenció.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dimecres, 05 Octubre 2022 09:41