El poliesportiu de Benetússer acollirà una sessió de tecnificació de la Selecció Valenciana Valenta

Divendres, 11 Novembre 2022 10:04 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El camp de futbol del poliesportiu municipal de Benetússer acollirà el pròxim 17 de novembre una sessió de tecnificació de la Selecció Valenta infantil de futbol de la província de València. A aquesta convocatòria de la FFCV, que té com a objectiu promocionar el futbol femení entre les noves generacions, han sigut citades 33 jugadores, tres d'elles pertanyents a l'equip infantil Unió Benetússer-Favara CF: Nuria Albors, Elsa Martínez i Irene Navarro. “El nostre club aposta i molt pel futbol femení, per la qual cosa ens posem a la disposició de la Federació, tant en aquesta trobada com en el futur, per a treballar en el foment de l'interés de les xiquetes i joves per aquest esport apassionant”, destaca el president del club Unió Benetússer-Favara CF, Pedro Aleixandre Loizaga.

 

L'entrenament, que consistirà en un partit entre les jugadores convocades, estarà obert a l'assistència de l'alumnat de tots els centres educatius de Benetússer i de la comarca per a afavorir la captació de noves jugadores. “La millor manera de gaudir de l'esport és assistir a un partit, formar part de la diversió i del treball en equip, per la qual cosa per a l'ajuntament és una gran satisfacció que la FFCV faça ús de les nostres instal·lacions en la seua campanya de promoció de l'esport igualitari”, assenyala el regidor de l'àrea, Rafael del Riu.

 

Des del mes de setembre, el camp de futbol del poliesportiu municipal de Benetússer compta amb una gespa artificial completament renovada, després d'una inversió de l'ajuntament de 229.809 euros, la qual cosa permet el seu ús i gaudi tant en la pràctica esportiva amateur com en els entrenaments i trobades professionals que tenen lloc totes les setmanes.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 11 Novembre 2022 10:06