La Unió Musical de Benetússer ret homenatge als seus veïns amb l'obra ‘Babot’

Dilluns, 12 Desembre 2022 15:15 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 63 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Unió Musical de Benetússer continua treballant per a mantindre's i superar-se com a agrupació de referència tant en l'àmbit comarcal com provincial i, per a això, presentarà una nova obra en el Certamen de Bandes de la Diputació de València del 2023. Sota el títol de Babot, vocable que fa referència al primer assentament àrab del qual es té constància a Benetússer, la nova obra de la banda és un encàrrec al compositor zamorà David Rivas Domínguez que naix com a homenatge als veïns i veïnes de Benetússer per a agrair el seu paper com a públic fidel al llarg dels anys.

 

És per aquest motiu que, aprofitant un assaig general realitzat el passat 9 de desembre, l'entitat va fer un lliurament simbòlic de l'obra al municipi benetusino a les mans de la seua alcaldessa, Eva Sanz Portero, que va rebre un quadre per part del president de SACUMB, Daniel Paulino. A l'assaig també va assistir el seu compositor per a constatar com es va perfeccionant aquesta obra original la projecció de la qual va començar a forjar-se en els inicis de la pandèmia del COVID-19 en 2020. “És un privilegi escoltar en primícia els assajos de ‘Babot’, una obra que representa l'amor d'una banda pel seu poble, per un Benetússer que admira als seus músics i a la música i que esperem que culla grans èxits”, destaca l'alcaldessa de Benetússer.

 

Després de l'obtenció del primer premi en la seua participació en el Certamen Provincial de Bandes de València en 2019, la Unió Musical de Benetússer interpretarà Babot com a obra de lliure elecció, una composició pròpia composta per primera vegada en la seua història per i per a l'agrupació musical benetusina.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

 

Modificat el Dilluns, 12 Desembre 2022 15:16