Benetússer celebrarà una nova marató d'entrevistes en el seu IV Fòrum d'Ocupació

Dimecres, 01 Febrer 2023 19:59 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Obertes les inscripcions en línia per a participar en la trobada en el qual es donaran cita més d'una trentena d'empreses i que tindrà lloc el 21 de febrer de 9 a 14 hores en el Poliesportiu Municipal

 

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la regidoria de Desenvolupament Local i en col·laboració amb RH en Positiu, organitza l'IV Fòrum d'Ocupació ‘A Benetússer Fem Ocupació’, un esdeveniment que tindrà lloc el 21 de febrer de 9 a 14 hores en el Poliesportiu Municipal de la localitat.

 

La població de l'Horta Sud acollirà novament aquesta trobada destinada al fet que les empreses i la ciutadania puguen establir contacte a nivell laboral dins de l'àmbit municipal. En la passada edició, celebrada al maig de 2022, van participar un total de 39 empreses amb 181 ofertes d'ocupació, després del qual es van dur a terme 39 insercions laborals. “Un dels pilars bàsics del nostre AEDL és la dinamització de l'ocupació i oferir noves oportunitats de treball a la nostra població” assenyala el regidor de Desenvolupament Local de Benetússer, Emilio Cano Artega, “i és per això que tornem a apostar per aquesta iniciativa en la qual es donen cita cara a cara persones en cerca d'ocupació i empreses amb ofertes de treball reals amb l'objectiu de canalitzar i fomentar les possibilitats dels usuaris i usuàries inscrits a la jornada”.

 

Aquesta nova trobada consistirà en una marató d'entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona per a generar un gran nombre d'oportunitats laborals. En aquesta ocasió, seran també més d'una trentena les empreses que entrevistaran els candidats i les candidates que complisquen els requisits de les seues ofertes d'ocupació.

 

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones de Benetússer i de les poblacions limítrofes que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral. Les persones que participen en el Fòrum podran inscriure's en les ofertes d'ocupació fins a última hora del 15 de febrer i, en cas de complir els requisits de les ofertes a les quals es presenten, formar part dels processos de selecció entrevistant-se directament amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el propi esdeveniment.

 

Els perfils que busquen les empreses són molt variats i centrats en múltiples sectors d'activitat amb una gran diversitat de perfils que van des dels altament qualificats, a llocs de treball per a persones sense experiència o sense un elevat nivell d'estudis.

 

IV FÒRUM OCUPACIÓ A BENETÚSSER FEM OCUPACIÓ: dimarts 21 de febrer de 9 a 14 hores. Inscripcions obertes a través de la pàgina web https://www.benetusserocupacio.es/

Modificat el Dimecres, 01 Febrer 2023 20:01