La Junta Central de Setmana Santa de Benetússer tria el seu cartell anunciador per al 2023

Dijous, 02 Febrer 2023 11:34 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'obra de Lara Barberá Guillén, alumna de l'institut La nostra Senyora del Socors, ha resultat triada pel jurat entre la trentena de treballs presentats

 

La Setmana Santa de Benetússer, declarada Festa d'Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana, ja té cartell anunciador per a les festivitats que se celebraran del 24 de març al 9 d'abril. Entre la trentena d'obres presentades, el jurat ha seleccionat el cartell de Lara Barberá Guillén, alumna de l'institut La nostra Senyora del Socors, que va presentar el seu treball sota el pseudònim de ‘Suny’. El jurat d'enguany ha sigut conformat per representants de les confraries, germanor i associació cultural La Passió, pel rector de Benetússer, Sr. Jesús Cervera, així com per dos assessors triats per la Junta Centra de Setmana Santa de Benetússer, Paco Correcher i Engracia Arias.


L'obra triada compta amb dos elements centrals destacant en primer terme la figura d'un nazareno que porta un ciri que il·lumina l'escena i al fons pren protagonisme la vora creu amb el llençol sant tenyit de roig. A més del cartell anunciador, el jurat va voler destacar també altres dos treballs pertanyents a Carlos Oliver Olmos i Candela Mollá Ramón.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 11:35