Entrevista a Eva A. Sanz Portero Alcaldessa i Presidenta de JLF de Benetússer

Divendres, 10 Març 2023 11:50 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com s’esteu preparant aquestes pròximes falles des de l’Ajuntamentl i Junta Local?

La veritat és l’any passat vam viure ja les Falles quasi amb normalitat i es van programar tots els actes. Això sí, el temps no ens va acompanyar, va ploure i va fer molt de vent i vam haver de suspendre alguns esdeveniments com la mascletà del dia 19. D’altra banda, la cavalcada del Ninot no va entrar en concurs i alguns premis venien del 2020 pel que, un acte que es viu amb gran passió a Benetússer, no va tindre la mateixa expectació al 100%.

És per això que enguany reprenem la festa amb més força i il·lusió.

Quin acte recomanaries que no es poden perdre de les falles d’Alfafar? i per què.

Per a mi tots els actes són importants però, tal vegada, personalment el lliurament de premis, amb la gran expectació dels fallers i falleres, és un els que més m’agraden. També m’encanta la Nit d’Albaes, en la qual rondem les sis comissions amb molta estima fent-los un xicotet homenatge.

¿Que penses que ens va a dur aquestes Falles 2023?

Més que pensar, desitge. Desitge que per fi puguem gaudir de la festa fallera al 100%. Gaudir de la música, la pólvora i les flors. Gaudir dels sopars i les revetles. Gaudir de l’arribada de la primavera que al nostre poble anuncien les Falles de manera tradicional.

 

¿Vols afegir alguna cosa més?, un missatge per als veïns?

Als veïns els diria que gaudisquen d’aquestes festes i que s’acosten als casals a veure els monuments, els carrers engalanats, les revetles i viure tots els actes programats. Però també als veïns i als fallers i falleres els demanaria respecte i paciència, perquè són dies de molt de soroll, de talls de carrers i de limitació de l’aparcament. Són dies de compartir, de viure els nostres carrers i els casals però, sempre amb molt de respecte i civisme, podem trobar espais tant per al descans com per a la festa.