Benetússer incrementarà la capacitat de Benesermu S.A. per a oferir millors serveis a la ciutadania

Dissabte, 13 Mai 2023 11:02 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La memòria, que avala l'oportunitat i conveniència de la gestió i manteniment dels equipaments i instal·lacions municipals a través de la societat mercantil local, es publicarà en el BOP i en el portal de transparència

En l'últim ple de la legislatura, la corporació municipal va aprovar la presa en consideració del document que determina l'oportunitat i conveniència de la prestació del servei públic de la gestió i manteniment de les instal·lacions municipals a través de la societat mercantil local Benesermu S.A. Amb aquesta decisió, el consistori vol fer un pas més en l'ampliació de la capacitat de l'empresa pública creada en 2012 i que actualment realitza la gestió dels serveis de jardineria i de neteja, tant viària com de les dependències municipals. Després d'abordar en el consell d'administració la possibilitat d'incrementar la capacitat de Benesermu, “s'ha procedit a elaborar una memòria per a analitzar la forma més eficient i sostenible de gestionar i mantindre les instal·lacions municipals, amb uns resultats que avalen la prestació per part de la nostra empresa pública, i que ens permeten millorar i flexibilitzar els serveis ciutadans”, informa l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero.

Centrada en l'organització d'uns serveis més eficients en matèria de consergeria i recepció, la memòria avala l'oportunitat i la conveniència d'incorporar a Benesermu S.A. noves prestacions en un context de necessitats creixents per part d'una ciutadania que demanda més i millors serveis. D'aquesta manera, en l'anàlisi realitzada es detallen les activitats, funcions i horaris a desenvolupar en els nombrosos edificis, equipaments i instal·lacions amb els quals compta actualment l'Ajuntament de Benetússer, com són les pròpies dependències municipals de l'ajuntament, Nou Espai, el Poliesportiu Municipal, el Centre Municipal de Convivència, el Xalet de la Xapa, el Centre Esportiu Municipal, el Mercat Municipal i els paellers de Muntanya Alta que obrin de maig a octubre.

En funció d'aquest nou tipus de gestió directa sota la forma de societat mercantil local, que permetria, a més, incidir en l'objectiu d'afavorir la creació d'ocupació en el municipi a través de la contractació de nou personal, el control efectiu del servei el duria a terme l'ajuntament a través de la corporació municipal per a la seua vigilància i fiscalització segons el que s'estableix en la normativa legal.

Després de l'aprovació en el ple, la memòria serà publicada en el BOP i també estarà disponible durant un mes per a consulta pública tant en el portal de transparència com en les dependències municipals situades en c/ Miguel Hernández, número 30.

Modificat el Dissabte, 13 Mai 2023 11:04