Lorena Silvent és la candidata a l'alcaldia de Catarroja pel PSPV-PSOE

Divendres, 23 Novembre 2018 10:48 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 541 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Lorena Silvent serà la candidata del PSPV-PSOE per a l'Ajuntament de Catarroja, després de ser l'única militant a presentar la seua precandidatura a les primàries socialistes i tindre el suport incondicional de tota la seua agrupació.

Lorena Silvent, és llicenciada en dret per l'O.V. i treballa com a assessora fiscal, encara que des del 2017 es dedica en exclusivitat al treball en el consistori municipal. 

Afiliada des de l'any 2007, va entrar com a regidor en l'oposició l'any 2011 de la mà d'Alberto Gradolí, i va ser número dos en les següents eleccions de 2015, quan el PSPV-PSOE de Catarroja va entrar en el Govern municipal. 

En l'actualitat forma part de l'equip de govern com a 1a Tinent d'Alcaldessa i regidora d'Impuls Econòmic i Desnonaments, a més de ser la portaveu del grup municipal socialista després de la desafortunada defunció d'Alberto Gradolí.

Lorena Silvent ha demostrat la seua capacitat de diàleg, gestió i treball malgrat les moltes dificultats. En les àrees que gestiona ha aconseguit la remunicipalització del servei del mercat municipal, donant-li un impuls i creant una estratègia per a aconseguir més ocupació de llotges i l'afluència de nous clients; en indústria i comerç, de la mà de les associacions, ha creat el Consell Econòmic Local i ha aconseguit noves inversions per al polígon industrial a través del IVACE i la creació d'una trobada empresarial anual i els premis per a emprenedors, així com el fòrum d'ocupació, on es posen en contacte candidats/as i empreses que requereixen personal. A més, s'han homologat aules per a realitzar tallers d'ocupació i s'han posat en marxa diferents plans d'ocupació en els quals l'Ajuntament ha contractat a més de 200 persones durant els últims 3 anys. Ha sigut la impulsora i creadora de la Comissió de Desnonaments que es reuneix amb una periodicitat mensual amb personal tècnic, representants polítics, policia i agents socials com la PAH Horta Sud, per a coordinar els serveis i evitar qualsevol desnonament i intentar gestionar amb les diferents entitats la paralització d'aquests. 

Lorena ha demostrat estar prop de la ciutadania, ser una persona compromesa amb el medi ambient, els animals i feminista.

Segons Silvent, “estem en un moment únic en el qual els socialistes de Catarroja hem demostrat la nostra manera de treballar, en la qual queda molt per fer, però en la qual caben totes i tots, un moment en el qual el diàleg serà la base del nostre govern i en el qual l'interès general prevalga sobre l'individual; volem una Catarroja més solidària, inclusiva, accessible, sostenible i feminista”. 

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Divendres, 23 Novembre 2018 10:50