El Pare Noel recorre Catarroja per a recollir els darrers desitjos de cara a la Nit de Nadal

Dimecres, 23 Desembre 2020 12:26 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 195 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Pare Noel ha recorregut els carrers de Catarroja per a recollir els últims desitjos de la població més jove del municipi. Ho ha fet en un cotxe descapotable, amb escorta policial i de protección civil. En aquest any tan particular, des de l'Ajuntament s'ha facilitat a un dels personatges més estimats del món, la forma més adequada per a poder arribar al major nombre de xiquetes i xiquets, els qui des dels balcons han saludat i victorejat al Pare Noel.

 

“L'actual situació ens ha obligat a reinventar el concepte que teníem de celebració nadalenca, adaptant el contacte amb els personatges més estimats per la ciutadania a totes les mesures de seguretat. Després del Pare Noel, seran els Reis Mags els qui ens visitaran i per a ells hem organitzat una recepció molt especial amb un espectacle infantil que celebrarem el dia 5 en el Teatre Auditori de Catarroja que tindrà com a colofó la visita dels mags d'orient”, explica Miquel Verdeguer, regidor de festes.

 

Papa Noel ha tractat de recórrer tots els racons del municipi, començant el seu trajecte en la plaça Llotgeta. Des d'allí, va saludar a tot el veïnat del Barri dels Barraques per a començar el seu recorregut i examinar els carrers de cara a la seua visita final en la nit del 24 de desembre.

 

D'altra banda, de cara a la visita dels Reis Mags, enguany canviaran l'habitual cavalcada per una recepció i espectacle en el Teatre Auditori de Catarroja. Així doncs, s'han preparat dos passes, a les 17 i a les 19,30 hores, de l'espectacle 'Kibo y la grandeza de las pequeñas cosas', que tindrà com a colofó la visita dels mags. A causa de les actuals restriccions s'haurà de reduir l'aforament del teatre i fer reserva prèvia en el telèfon 961274441. Amb l'objectiu que el major nombre de persones puguen accedir a l'espectacle aquest es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

 

Modificat el Dimecres, 23 Desembre 2020 12:26