Catarroja realitzarà tota la programació d’Hivern Jove online amb el plat fort de 3 campionats d’e-sports

Dijous, 21 Gener 2021 16:37 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 526 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La programació Hivern Jove, organitzada des de la regidoria de joventut, infància i adolescència de l'Ajuntament de Catarroja ha hagut d'adaptar el seu format a una proposta 100% en línia. Una oferta d'oci i formativa per a les persones més joves del municipi amb un plat fort, que seran els 3 campionats de e-sports que tindran lloc durant el desenvolupament del programa.

 

“Ara més que mai, Hivern Jove ha d'oferir continguts atractius per a la joventut de Catarroja. Hem d'estar a casa i una programació d'aquest tipus és l'excusa perfecta per a poder continuar relacionant-nos amb altres persones a distància, a més d'aprendre o estar entretinguts amb activitats lúdiques com els tres campionats de e-sports que desenvoluparem durant les pròximes setmanes”, explica Miquel Verdeguer, regidor de joventut.

 

En concret, la programació comptarà amb dos cursos d'iniciació a l'idioma francés i la llengua de signes, un taller de manipulador d'aliments, formació en primers auxilis i un curs en línia d'escriptura creativa. Però, sense cap dubte, el plat fort serà els tres campionats de e-sports previstos en els jocs Brawl Stars, Fornite i FIFA21.

 

Les activitats, que començaren el 25 de gener, són gratuïtes per a la població jove de Catarroja, entre 12 i 30 anys, empadronada en el municipi o que estiga estudiant en algun dels centres educatius d'aquest. La inscripció serà telemàtica a través de la web www.catarroja.es/cij.

 

Informa Nou Horta. Catarroja