Catarroja se suma a la Marxa per la Llibertat del Poble Sahrauí

Dilluns, 21 Juny 2021 10:09 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 143 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, mitjançant la cordinació de la Regidoria de Ciutat Educadora, s'ha unit a les entitats que s'han sumat a la Marxa per la Llibertat del Poble Sahrauí amb motiu del Dia Mundial de Refugiat del 20 de juny. Així doncs, han programat una sèrie d'actes reivindicatius amb l'objectiu que aquests ajuden a entrar l'atenció de la societat sobre la difícil situació dels qui fugen de conflictes o persecucions.


“Tenim la necessitat de subratllar els drets, les necessitats i els somnis de les poblacions refugiades i desplaçades. D'aquesta manera, fomentar la mobilització de recursos i la voluntat política perquè aquestes poblacions no sols sobrevisquen, sinó que també prosperen”, han llegit els diferents membres de l'equip de govern i associacions participants en el comunicat que s'ha fet públic en la porta de l'Ajuntament de Catarroja.


Després de la lectura del manifest ha tingut lloc la inauguració de l'exposició ‘Mirades del Sàhara’ de Susana Mestre, professora de l'Institut de Secundària la Foia d´ Elx. Es tracta d'una xicoteta mostra fotogràfica que recull situacions quotidianes de la vida en els campaments, tradicions i caràcter del poble sahrauí. D'altra banda, ha volgut retratar a la seua gent, especialment a la infància, amb la seua particular mirada amb l'objectiu de despertar emocions i transmetre les impressions que sentia durant la seua estada en els campaments. La mostra es podrà visitar a la Sala d'Exposicions del Palau de Vivanco fins al 9 de juliol.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dilluns, 21 Juny 2021 10:12