La II edició de Cata-rosa tornarà a acostar a la joventut de Catarroja a la platja

Dijous, 24 Juny 2021 10:44 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Joventut repetirà l'experiència de Cata-rosa, l'autobús públic i gratuït que l'any passat va acostar a la joventut del poble a la platja. Enguany comptarà amb la principal novetat que també entrarà a formar part de l'activitat l'Ajuntament de Benetússer.


Així doncs, durant els dimecres i diumenges del mes de juliol a partir del dia 7. la població més jove de Catarroja i Benetússer podrà comptar amb un transport segur i gratuït que li portarà a la platja de la Malva-rosa. L'autobús partirà de Catarroja a les 9,45 del matí i tindrà dues opcions per a la volta, o bé a les 14,00 hores o a les 18 hores per als qui decidisquen allargar la jornada de platja.


Les persones interessades en l'activitat hauran d'inscriure's prèviament en la pàgina web de l'Ajuntament de Catarroja. En aquest espai estarà habilitat un formulari de contacte on podran inscriure's seleccionant el seu nom i la jornada en la qual volen fer el viatge a la platja.


“L'any passat estàvem davant un estiu diferent. A poc a poc ens hem adaptat i hem anat avançant per a convertir el nostre dia a dia en més segur. Ara, amb un nou impuls i la col·laboració de l'Ajuntament de Benetusser, tornem a posar en marxa l'autobús a la platja de la Malva-rosa, per a continuar oferint alternatives d'oci segur a la nostra població més jove”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja