Catarroja acull una nova formació sobre el projecte Ciutat Educadora

Dimecres, 14 Juliol 2021 14:53 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 561 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Ciutat Educadora, ha acollit una nova formació dins d'aquest projecte de municipis en xarxa que busca fomentar un nou model educatiu urbà. La primera de les jornades, ha tingut lloc aquest dimarts 13 de juliol, impartida per Núria Blanch, regidora de Ciutat Educadora, i ha tingut amb la participació de personal treballador municipal i tant regidors i regidores del govern com de l'oposició.


“La formació que hem plantejat des de la regidoria de Ciutat Educadora consisteix en una tertúlia dialògica on debatem i qüestionem els principis de la Carta de Ciutats Educadores. Hem pretés que siga una formació enriquidora, pràctica i útil per a tots els membres de l'organització municipal”, explica, Núria Blanch.


Aquest dimarts han tingut lloc les dues primeres sessions presencials d'aquestes jornades que es completaren el dijous. Aquest aprenentatge dialògic està basat en set principis: diàleg igualitari, intel·ligència cultural, transformació, creació de sentit, dimensió instrumental, igualtat de diferències i solidaritat. Este sistema ha servit per a poder escoltar la veu i opinió de totes les persones que han passat i passaran per la formació, enriquint encara mes aquest procediment.

 

Informa Nou Horta. Catarroja