La Policia de Catarroja comença una campanya per a lluitar contra la contaminació acústica

Divendres, 16 Juliol 2021 12:29 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 461 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local de Catarroja ha posat en marxa un dispositiu per a, a partir de la setmana próxima, realitzar estudis de sonometría en les motos del municipi. Amb aquesta mesura es pretén acabar amb la contaminació acústica que provoquen alguns d'aquests vehicles que no estan ben regulats per les seues propietàries. Així doncs, posaran especial atenció a les motocicletes de les empreses de repartiment a domicili, per la qual cosa es notificarà aquesta revisió als propietaris dels establiments que compten amb aquests vehicles.


L'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar als propietaris d'aquests vehicles del perjudici per al benestar del veïnat que implica emetre un gran so a través de les seues motos. D'aquesta manera, s'informa que la motocicleta no pot circular amb aquest excés de decibels i es commina a la seua propietària a realitzar les modificacions oportunes.


D'altra banda, la Policia Local de Catarroja ha rebut, la setmana passada un etilómetre de mostreig. Aquesta eina és la que s'utilitza en els controls d'alcoholèmia per a poder mesurar l'acumulació d'aquesta substància en la sang de les conductores. També han implementat el sistema d'alarmes que controla tots els edificis municipals, per a fer-ho més eficient i avançat tecnològicament.

 

Informa Nou Horta. Catarroja