Catarroja torna a oferir el seu taller d'ocupació destinat a la formació turística

Dimarts, 27 Juliol 2021 13:06 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 190 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja continuarà oferint una oportunitat laboral i de formació a la ciutadania en el seu taller d'ocupació, Port Catarroja II: Desenvolupament de serveis turístics. A través d'aquesta eina, s'oferiran 20 places per a l'alumnat, més altres tres per a l'equip directiu i docent i una més d’administrativa d'aquest programa finançat pel Labora amb 482.716,80 euros.


“Una vegada més apostem per la formació de qualitat de cara a oferir noves opcions laborals per a persones en situació de desocupació. També apliquem una màxima de transversalitat, adaptant programes com el taller d'ocupació que ens ofereix Labora, a les característiques del nostre municipi, vinculant-lo amb el Port de Catarroja i el seu potencial turístic que pretenem explotar de manera sostenible”, explica Lourdes Rodriguez, regidora d'Impuls Econòmic.


El Taller d'ocupació és un programa públic que té com a objectiu que persones desocupades aprenguen un ofici, alternant els coneixements teòrics amb la pràctica professional en una obra real, relacionada amb la millora de les condicions de vida de Catarroja, així com altres activitats d'utilitat pública o d'interés general i social. En concret, aquest projecte té com a finalitat el desenvolupament d'una activitat turística sostenible, identificant recursos susceptibles de valorar-se en productes turístics i activitats per a desenvolupar-les entorn de l'Albufera i al Port de Catarroja.


Les persones interessades, en formar part de l’equip docent i administratiu, tenen tota la informació en la pàgina web de l'Ajuntament de Catarroja i un termini fins al 30 de juliol per a formalitzar la seua sol·licitud. D’altra banda, l’alumnat podrá inscriure’s a partir del més de setembre en la seua oficina Labora.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dimarts, 27 Juliol 2021 13:07