El fort temporal tira a terra una falla de Catarroja i fereix a dos fallers

Dijous, 02 Setembre 2021 12:09 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Catarroja-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les pluges han decidit convertir-se en les protagonistes d'aquestes Falles 2021 atípiques. Una gran tempesta va tindre lloc anit i de matinada, amb forts llampecs, trons, vent i pluja, provocant que molts monuments fallers dels nostres municipis caigueren i es destrossaren. Molts d'ells encara no estaven ni acabats de plantar, i en alguns casos, no saben si podran recuperar-los.

 

A Catarroja, la falla El Charco, a més de lamentar la destrossa del seu monument, aquesta matinada han viscut uns moments d'angoixa a l'haver caigut aquest damunt de dos membres de la seua comissió. La Fallera Major i un faller van resultar-hi ferits i, segons fonts municipals: "La Fallera Major s'ha torçut el peu, mentre que el faller, després de rescatar-lo de les restes de la Falla que li havien caigut damunt, fou traslladat ràpidament a l'hospital on espera ser intervingut del menisc. Afortunadament, els dos es troben bé".

 

La comissió ha emés un comunicat per tal d'informar sobre l'ocorregut
"La comissió de la falla El Charco comunica que a causa del temporal el nostre monument gran s'ha caigut sencer a terra, informar-vos que només hi ha hagut un ferit lleu però per sort està conscient i bé, la nostra fallera major en aquell moment també es trobava a peu del monument però està perfectament. Gràcies a tots els que vos heu preocupat pels membres de la nostra falla."

 

Informa Nou Horta. Catarroja