El CEIP Sant Antoni de Pàdua I de Catarroja ha sigut guardonat amb el premi audiovisual RqRqR

Dijous, 21 Octubre 2021 17:36 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 172 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El col·legi Sant Antoni de Pàdua I de Catarroja ha sigut guardonat amb el premi audiovisual RqRqR atorgat pel Consell Escolar de la Comunitat Valenciana i la MICE (Mostra Internacional del Cinema Educatiu). Aquest premi enquadrat en una temàtica “Repensem les relacions, repensem altres relacions” és un premi important des del punt de vista de la transformació social així com la lluita per l'erradicació de les desigualtats entre homes i dones.


Sota el títol “Femenino Singular” el curtmetratge ens endinsa en la història de quatre dones que han fet història, però per diferents motius, no han passat a la posteritat o bé es coneixen més als homes del seu entorn que a elles mateixes.


Aquest projecte audiovisual ha sigut possible gràcies al treball de l'alumnat i personal docent del tercer cicle de Primària de Col·legi Sant Antoni de Pàdua I de Catarroja. Un gran esforç i il·lusió per a representar audiovisualment el seu projecte en col·laboració amb la MICE. Un curtmetratge que segur servirà per a reforçar conductes d'igualtat entre homes i dones.

 

Informa Nou Horta. Catarroja