Càritas Catarroja recapta 1.500 euros per a les persones afectades pel volcà de la Palma

Dilluns, 10 Gener 2022 13:12 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 280 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Càritas, en col·laboració amb l'Ajuntament de Catarroja, ha organitzat en el municipi durant les últimes setmanes una iniciativa especial, una recaptació de fons per a les persones afectades pel volcà de la Palma. En aquest cas han comptat amb la participació de més de 20 artistes locals que han donat les seues obres, pintures o creacions de punt de ganxo, perquè foren exposades i venudes amb la finalitat de recollir la major ajuda econòmica per a les persones afectades per la catàstrofe.


Han sigut 10 jornades les que han servit per a poder recaptar 1.500 euros que aniran destinats a les persones afectades pel volcà de la Palma. Una iniciativa que ha conjugat perfectament la solidaritat, amb l'art i la participació ciutadana, perfectament coordinades per una agrupació tan activa i important per al municipi com és Càritas Catarroja.


Després de l'èxit d'aquesta iniciativa solidària i altres col·laboracions que ja s'han realitzat entre Càritas i l'Ajuntament de Catarroja, l’alcalde, Jesús Monzó, va agrair la participació desinteressada i va obrir la porta a continuar desenvolupant projectes conjunts que ayuden a millorar la societat i servisquen de motor participatiu d'aquesta.

 

Informa Nou Horta. Catarroja