Catarroja Camina incorpora un nou carril bici al costat del CEIP Jaume I

Dijous, 13 Gener 2022 12:58 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 307 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Catarroja ha començat l'any 2022 amb un nou tram de carril bici dins del projecte Catarroja Camina que cerca noves alternatives de mobilitat i desenvolupament urbanístic sostenible. En aquest sentit s'ha actuat en la zona del CEIP Jaume I, amb la pacificació dels voltants al centre i la creació d'aquests nous accessos que faran l'entrada i eixida de l'alumnat més segura, al mateix temps que s'incentiva l'ús de vehicles de mobilitat personal.


“Aquesta actuació busca facilitar l'accés en el centre a l'alumnat amb bici i patinet, així com pacificar el trànsit en l'entorn escolar i garantir així la seua seguretat”, explica Martí Raga, regidor d'Urbanisme. “Amb esta nova intervenció continuem avançant cap al model de ciutat que perseguim amb la campanya Catarroja Camina, més sostenible i recuperant espais per a la ciutadania”, explica Raga.


Finalment, recordar que la renovació dels accessos al CEIP Jaume I s'articula dins d'una sèrie d'actuacions de millora de l'accessibilitat i la mobilitat en els centres escolars com han sigut la pacificació del carrer L’Artesana, amb l'ampliació del pati que es va fer en el col·legi Sant Antoni, el nou accés al col·legi Paluzié des del parc del Secanet i el nou carril bici en paral·lel a la Ronda Nord que connecta els col·legis Bertomeu Llorens, Larrodé i l'Institut.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dijous, 13 Gener 2022 13:00