Catarroja celebra el Dia del Teatre amb un ampli programa d'activitats en el Teatre Auditori

Dilluns, 28 Març 2022 13:11 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 219 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del Dia del Teatre, l'Ajuntament de Catarroja ha obert les portes del Teatre Auditori a tota la ciutadania per a la realització d'una sèrie d'activitats que han culminat amb l'espectacle Playtime de Nacho Diago. Prèviament a la seua actuació, l'artista valencià ha llegit el manifest pel Dia del Teatre, acompanyat de la regidora de Cultura, Dolors Gimeno.


“Catarroja sempre ha apostat pel teatre i les arts escèniques, així ho hem demostrat en els mesos més durs pels quals ha passat el sector en les últimes dècades, durant la pandèmia, on vam donar suport a la cultura segura. Ara, quan recuperem els aforaments a les sales, hem de ser més conscients de la seua importància i de l'esforç que realitza aquest col·lectiu per portar l'art i la cultura als escenaris, així com sentir-nos orgulloses de comptar a Catarroja amb un recinte amb una programació tan activa com el TAC”, explica Dolors Gimeno.


Els actes commemoratius pel Dia del Teatre van començar a les 11 del matí amb la representació de ‘El Conte per la Igualtat’, una representació per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. A la vesprada va tindre lloc la lectura del manifest per part de l'artista valencià Nacho Diago, qui a continuació meravellà al públic assistent amb el seu espectacle Playtime.


Finalment, coincidint amb aquesta data tan emblemàtica per al recinte teatral catarrogí, va tindre lloc la inauguració de l'exposició ‘En diàleg’ (Fragateiro/Femenía) pertanyent a la col·lecció de ‘Per Amor a l'Art' de Bombas Gens, que treia per primera vegada del seu recinte part de la seua col·lecció, una fita per a Catarroja i que es pot visitar ja en el Teatre Auditori.

 

Informa Nou Horta. Catarroja