Les rimes de Arkano animen la participació en el Fòrum Jove de Catarroja

Dilluns, 02 Mai 2022 15:12 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 143 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Catarroja del Futur s'esta escrivint durant aquests dies en els diferents actes participatius promoguts per l'Ajuntament de Catarroja. Aquest divendres ha tingut lloc la part del Pla Estratègic destinada a la ciutadania més jove, el Fòrum Jove. Una activitat que s'ha desenvolupat en el Teatre Auditori de Catarroja amb una gran afluència i que ha comptat amb la dinamització del raper alacantí Arkano, qui s'ha implicat en la realització dels diferents tallers, sent l'encarregat, també, de posar el punt i final a la jornada rimant les propostes dels joves.


“Des de la regidoria de Joventut tenim clar que les polítiques per a la població més jove que funcionen són les que es fan de baix cap amunt, escoltant la ciutadania de menys edat que sol ser sempre la més oblidada i que a Catarroja té una gran importància. En aquest Fòrum Jove hem volgut escoltar-los, dotant d'una gran importància a aquest acte, tractant que aquest projecte de futur compte amb les persones que viuran en ell. Ha sigut una jornada enriquidora per les seues aportacions i per la implicació de Arkano qui ha sabut connectar molt bé amb el seu públic participant en tot moment”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut.


La ciutadania assistent es va dividir en grups de treball que van estar coordinats per l'Associació Quera. En cada grup es treballava una dinàmica i eren les persones participants les encarregades de marcar el ritme, mostrar les seues inquietuds i plasmar-les per a construir, mitjançant la seua participación, la que ha de ser la Catarroja del Futur.


Una vegada recollides aquestes impressions, Arkano es va encarregar de posar-li rima sobre l'escenari. D'aquesta manera, es va aconseguir involucrar al públic assistent a més de que recordaren el missatge que ells mateixos s'havien encarregat de reflectir en les seues propostes. Moltes d'aquestes actuacions estaven relacionades amb el Medi Ambient, Mobilitat Sostenible, Alternatives d'Ocupació i Oci.

 

Informa Nou Horta. Catarroja