Els XLI Premis Vila de Catarroja tanquen la participació amb un gran nombre d’obres presentades

Dijous, 05 Mai 2022 12:51 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 308 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els Premis Vila de Catarroja compleixen enguany 41 edicions repetint el guió establert al 2021 que tant èxit va significar per a l’organització d’aquest referent literari valencià. La qualitat i la cantitat de les obres presentades en les diferents categories ha significat una satisfacció per al jurat que dirimirà en les pròximes dates els guanyadors de cadascuna de les categories.


“Els anys de canvi de dates sempre solen ser complicats, però al 2021 superarem amb èxit eixe canvi i l’edició de 2022 significa una consolidació així com una demostració de l’encert de pasar els Premis Vila de Catarroja al mes de juny. Aquesta és, sense cap dubte una demostració de l'aposta per la cultura en el nostre municipi que enforteix un certamen consolidat en el sector i que, a més, dignifica també la nostra llengua”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura.


Les grans xifres de participació es tornen a repetir en aquesta edició. Pel que fa al nombre d'artistes que han presentat les seues obres per als Premis Benvingut Oliver en narrativa (75), narrativa juvenil (19) i literatura infantil (24) unes xifres semblants a les de 2021, any de rècord absolut.


Finalment, la gala de lliurament de Premis Vila de Catarroja tornarà al Teatre Auditori al mes de juny. Un acte que comptarà amb activitats paral·leles per a reivindicar la cultura en un municipi que aposta fermament pels valors que representa.

 

Informa Nou Horta. Catarroja