Catarroja obri les inscripcions per a la Escola d’Estiu 2022

Dimecres, 25 Mai 2022 14:29 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 93 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja ha obert les inscripcions per a la Escola de Estiu de 2022, que enguany tornarà a oferir una alternativa d'oci a l'alumnat del municipi que així ho requerisca, així com una ajuda a les famílies que necessiten conciliar durant els mesos en què no hi ha col·legi. Per a aquesta edició la matrícula, que ha començat aquest dimecres 25 de maig, es realitzarà de manera telemàtica en la pàgina web municipal, per a les persones que pogueren precisar una ajuda especial, el CIJ, situat en la Plaça Major, oferirà suport per a realitzar la matriculació.


“L'activitat pretén cobrir diferents necessitats, com oferir una oferta d'oci, on els participants puguen desenvolupar les seues habilitats socials, cognitives i psicomotrius. També fer costat a les famílies per a poder conciliar la vida laboral i la familiar quan tanquen els centres docents”, explica Miquel Verdeguer, regidor d'Infància, Adolescència i Joventut. “Des de la regidoria busquem oferir una activitat per a tota la població de Catarroja que ara podrà triar de manera telemàtica el lloc que més s'adapte a les seues circumstàncies d'entre les cinc escoles que estan en aquest servei públic municipal, gràcies a un sistema clar, eficaç i completament en línia”, conclou Verdeguer.


D'aquesta manera, des de les 10 del matí d'aquest 25 de maig, està habilitat en la web la secció en la qual donar-se d'alta en el servei de la Escola d’Estiu. Les famílies podran seleccionar les dates que més els encaixen en els seus plans i també veure les places que queden en cada centre on es presta aquest servei. En el cas de no poder realitzar-lo de manera telemàtica per qualsevol circumstància, des de la regidoria de Joventut s'ofereix el suport del personal del CIJ que col·laborarà en tot moment amb les persones que així ho necessiten.


Com cada any, la Escola de Estiu està dirigida a la infància de la localitat que es trobe cursant Educació Infantil de 2n cicle fins a 6é de Primària o que els progenitors o tutoria legal tinguen el seu lloc de treball a Catarroja. L'activitat tindrà un horari de 9 a 14 hores en tots els centres d'educació infantil i primària públics de la localitat.

 

Informa Nou Horta. Catarroja