Catarroja inicia el procés de participació ciutadana del Pla Rector d'Instal·lacions Esportives Municipals

Dijous, 02 Juny 2022 15:23 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja posa en marxa el procés de participació ciutadana per a millorar les instal·lacions esportives del municipi. Aquest procés té com a missió possibilitar a tots els col·lectius socials i ciutadania l'aportació de suggeriments i opinions amb l'objectiu global de millorar el servei públic en l'àmbit de l'esport de la localitat. Una participació que requereix de la col·laboració de la ciutadania i qualsevol persona interessada en el desenvolupament de l'esport municipal.


“Des de l'Ajuntament hem plantejat un conjunt d'activitats per a promoure la participació. Des d'una enquesta en línia i presencial d'hàbits esportius, necessitats i satisfacció amb les instal·lacions esportives de Catarroja, i un fòrum ciutadà, on es pot enviar missatges amb aportacions i suggeriments per a millorar les instal·lacions esportives. Una vegada més han de ser les persones usuàries els qui decidisquen i nosaltres hem de dotar-la de les eines participatives necessàries”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.


El procés de participació ha començat aquesta setmana i estarà obert fins al pròxim 15 Juliol del 2022. De tal forma l'Ajuntament contribueix amb la finalització del procés d'anàlisi i diagnòstic del projecte municipal. Recollint, en aquest cas, tots els suggeriments, aportacions i dotant de la màxima transparència i permanent informació a la ciutadania.


Tota persona interessada pot informar-se i col·laborar a través de la pàgina web: www.esport2031.catarroja.es. És l'ocasió, de posar les bases d'una cosa tan important per a la societat actual com és la gestió de les instal·lacions esportives que permeten cuidar la salut i l'oci dels catarrogins i catarrogines.

 

Informa Nou Horta. Catarroja