Catarroja continúa amb la millora dels seus camins rurals

Divendres, 25 Novembre 2022 09:33 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 77 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Catarroja, mitjançant la regidoria d’Agricultura, ha reasfaltat el Camí del Bony. L’obra te el finançament del Consorci Consell de l’Horta de València dins del seu programa d’Infraestructures Agràries 2022, i forma part d’una sèrie d’actuacions continua que l’actual equip de govern està realitzant al Parc Natural.


“L’obra ha millorat la part del Camí del Bony que estava en pitjors condicions, no obstant les pluges i altres fenòmens fa que els deteriorament siga cada vegada més ràpid per la qual cosa es vol abordar des de l’Ajuntament un pla de manteniment continu de camins rurals”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja. “La reparació dels camins rurals, tant de l’horta com de la part de marjal són importants per que se treballa amb molta maquinària pesada que fa que el seu desgast siga intensiu”, conclou Elisa Gimeno, regidora d’Agricultura.


D'aquesta manera la renovació ha tingut per objecte la repavimentació mitjançant ferma asfàltic del tram més deteriorat del camí del Bony en una longitud de 600 m des del vial de servei de l'autovia V-31 (Pista de Silla) amb una amplària de 3,20 m. L'obra ha comptat amb una subvenció nominativa del Consorci Consell de l'Horta de València en el marc del Programa de Millora en Infraestructures Agràries 2022 per import de 34.110,00 € que cobreix la totalitat de les despeses d'execució de les obres, els de redacció del projecte i la direcció facultativa d'aquestes.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Divendres, 25 Novembre 2022 09:34