Catarroja homenatja els nadadors locals Aitor Rengel i Adrián Muñoz

Dijous, 19 Gener 2023 10:20 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 32 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els joves catarrogins han completat una gran actuació en la ‘Spanish Cup’ prova corresponent a la disciplina de rescat i socorrisme

 

Catarroja continua retent homenatge a la seua gran pedrera d'esportistes que en els últims mesos han tornat a portar el nom del nostre municipi per tot el món. Aquest és el cas els nadadors Aitor Rengel i Adrián Muñoz els qui ha rebut de les mans de la vicealcaldessa, Lorena Silvent, i el regidor d'esports, Alejandro García, un xicotet homenatge i reconeixement al seu esforç i dedicació, seguint la sèrie d'homenatges que s'han realitzat als esportistes que aconsegueixen un gran èxit.

 

“Adrián és tot un referent per al nostre esport, de fet ja ha sigut reconegut com a esportista de l'any en la Gala de l'Esport de Catarroja que realitzem de manera bianual, igualment el cas d'Aitor és extraordinari, un exemple de superació recuperant-se d'una lesió que, en teoria li anava a allunyar de l'esport. Tots dos practiquen un esport que en el nostre municipi té un gran seguiment com és la natació de rescat i de socorrisme, una disciplina que sempre compta amb el suport de la regidoria”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

 

La regidoria d'Esports ha volgut tindre un detall amb tots dos lliurant-li’ls un reconeixement en forma de placa i un xicotet obsequi. D'igual forma, han aprofitat per a mantindre una xarrada amb la vicealcaldessa, Lorena Silvent i el regidor d'Esports, Alejandro García, amb la finalitat d'acostar-los la seua evolució esportiva. Des del consistori, a més li'ls ha brindat tota la col·laboració que estiga al seu abast per a aconseguir els seus objectius.

 

Adrián Muñoz ha aconseguit recentment la medalla de plata en la ‘Spanish Cup’, competició a nivell nacional que enguany s'ha celebrat per primera vegada, motivada per la cada vegada major importància d'aquest esport. Per part seua, Aitor Rengel ha aconseguit dos meritoris quarts llocs, d'un gran valor més si cap quan després d'una lesió en el colze, els doctors li van pronosticar que tindria complicat tornar a l'elit.