Jesús Monzó rep als nous representants sindicals de la plantilla de l’Ajuntament de Catarroja

Dimarts, 24 Gener 2023 15:17 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’alcalde els ha mostrat el seu compromís per seguir treballant pel benestar de l’organització


El personal de l’Ajuntament de Catarroja va triar els seus nous representants sindicals que recentment han sigut rebuts per l’alcalde del municipi, Jesús Monzó. Les dos associacions sindicals amb representació a l’Ajuntament, UGT (8) i SPPLB (6) continuaran treballant colze a colze per a millorar el benestar de l’organització.


“Durant la rebuda als nous i les noves representants sindicals els he mostrat el meu compromís pel benestar de l’organització. En eixa línia volem continuar treballant per a millorar les seues condicions laborals, tal i com s’ha fet els darrers anys on s’ha avançat moltíssim en els processos de consolidació i estabilització”, explica Jesús Monzó.


En materia de personal estan en marxa diferents processos per a l’ampliació de la plantilla municipal, així com la valoració dels llocs de treballs amb una nova RPT. D’una banda, els últims anys s’han assolit diferents contractes programes per a reforçar la plantilla de Serveis Socials, personal que anirà incorporant-se en l’estructura de l’organització. Per altre costat, està en marxa l’ampliació del cos de la policia local, la consolidació de les places d’interinatge i la cobertura de diferents places, fins ara vacants, entre elles; 6 places d’oficials i 4 d’agents.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 15:19