Catarroja renova els convenis de col·laboració amb ACYPE i AECA

Divendres, 10 Març 2023 17:59 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Totes dues associacions han rebut una subvenció de 28.000 euros per a desenvolupar els projectes de ‘La Gran Botiga’ i el EGM del Polígon industrial


L'Ajuntament de Catarroja ha renovat els convenis de col·laboració amb les associacions comercials i empresarials del municipi, ACYPE i AECA, per al desenvolupament dels projectes ‘La Gran Botiga’ i el EGM del polígon industrial, dues actuacions que compten amb el suport total de l'administració municipal. En concret, per a mantindre en marxa aquests dos projectes de modernització del comerç i l'empresa local, totes dues associacions rebran una subvenció de 28.000 euros.
“Projectes com el de La Gran Botiga o l'elaboració del EGM en el polígon industrial, posen de manifest la importància de l'associacionisme per a aconseguir objectius que semblen inassolibles. Iniciatives com aquestes, promogudes per ACYPE i AECA ajuden a fer poble modernitzant el sector del comerç de proximitat i generant un nou concepte d'aprofitament industrial. Aquestes propostes sempre tindran el suport del nostre equip de govern i així ho materialitzem econòmicament amb la signatura d'aquesta subvenció”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.
La Gran Botiga va ser una eina molt eficaç durant els mesos de pandèmia i a la seua pàgina web www.lagranbotiga.com s'han anat sumant nous comerços, productes i serveis, una vegada comprovats els bons resultats que aporten. Per part seua, l’EGM és la fórmula per a avançar en la professionalització de la gestió de les àrees empresarials, que afavoreixen l'arribada de noves inversions, així com la implantació de serveis de valor afegit, potenciant la col·laboració públic-privada, incrementant així la competitivitat de les empreses assentades als parcs empresarials.
A la signatura dels convenis han asistit juntament amb la vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, el president d’ACYPE, Sergio Chirivella i la presidenta d’AECA, Patricia Muñoz.