Catarroja contínua la seua campanya per a conscienciar a la ciutadania perquè no deixe els trastos vells al carrer

Divendres, 21 abril 2023 15:57 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 81 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Deixar els trastos vells al carrer sense avisar al servei de recollida és una activitat incívica que a més comporta una sanció econòmica per als seus infractors
Catarroja, 21 d’abril de 2023. 'Ajuntament de Catarroja ha fet un pas més dins de la seua campanya per a conscienciar a la ciutadania perquè no deixe els trastos vells que ja no necessita al carrer sense avisar als responsables de recollida. Durant el passat cap de setmana s'ha realitzat un primer recorregut vigilant el compliment de la normativa i senyalitzant amb adhesius informatius les conductes inapropiades que s'han localitzat en el municipi.
A través de la campanya, l'Ajuntament recorda totes les possibilitats que ofereix per a evitar que els carrers es puguen omplir d'objectes que poden arribar a provocar accidents. Així doncs, a més del servei de recollida al telèfon 900101736, des de la regidoria de Medi Ambient s'ofereixen dos Ecoparcs Mòbils dues setmanes al mes, un situat en la plaça del Fumeral i un altre enfront de l'Ajuntament, en Cami Real. D'Igual manera, en el nostre terme municipal, existeix un Ecoparc per a poder depositar aquest tipus de residus amb el que a més, tal com es recorda en aquesta campanya, reciclar té premi.
Finalment, recordar que el fet de realitzar aquestes infraccions pot portar a comportar multes de fins a 1.200 euros.