Caixa Rural Torrent celebra la Carrera Popular Escolar a Catarroja

Dimarts, 25 abril 2023 12:53 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La 14a edició de la Carrera Popular Escolar a Catarroja tindrà lloc dissabte que ve 6 de maig, organitzada per Caixa Rural Torrent a través del seu Fons Social. La carrera s'iniciarà a les 10 hores al parc el Secanet (avinguda Diputació Provincial) de Catarroja amb la participaran d'uns 700 xiquets i xiquetes de centres escolars i entitats esportives de Catarroja i altres localitats de la província de València, principalment de l'Horta Sud.

L'organització ha establit 6 categories de grups d'edat per a tots dos sexes, des dels 4 fins als 15 anys. Les inscripcions es poden realitzar a través de www.deporticket.com. Es podran fer inscripcions fins a una hora abans de cada carrera, si bé les places seran limitades, per la qual cosa és aconsellable fer-ho a través del formulari en línia. En acabar les proves es procedirà al lliurament de trofeus i sorteig de regals, així com el lliurament d'un premi especial per als centres escolars amb major número d'alumnat participant.
 
La Carrera Escolar de Catarroja (Volta al Parc) es realitza en una nova ubicació, en un entorn molt més apropiat per a fomentar entre els més joves la importància dels espais verds a les ciutats, de la seua cura i del seu ús cívic i esportiu.

Cada edició comptarà amb un eslògan que estimule als participants a reflexionar sobre el seu entorn social, personal i ambiental. L'eslògan d'enguany serà ‘Veuen a jugar i posa't a córrer’, posant l'accent en la importància del joc durant el període de desenvolupament de la infància. Oferir a un xiquet l'oportunitat de jugar és una de les millors maneres d'ajudar-lo a créixer i al fet que puga convertir-se en un adult creatiu, curiós, sa i feliç. Córrer pel mer fet de divertir-se ajuda als nostres xicotets i joves a crear vincles afectius que generen en ells seguretat i estabilitat, protegint-los contra l'estrés i millorant les seues respostes emocionals davant situacions adverses.

Modificat el Dimarts, 25 abril 2023 12:53