La Policia Nacional intervé 1.200 productes falsificats i deté a dues persones a Manises

Dijous, 21 Desembre 2017 16:05 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 892 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut en dos establiments comercials d'un polígon industrial de Manises a dos homes de 41 i 50 anys, d'origen bangladeshí i xinés, respectivament, com a presumptes autors dels delictes contra la propietat intel·lectual, després de comercialitzar en les seues tendes productes que contenien dissenys dels quals la marca perjudicada era titular dels drets d'explotació de propietat intel·lectual. Els policies van realitzar tres registres en tres naus del polígon localitzant en dues d'elles uns 1.200 productes falsos que van intervenir.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que en tres establiments comercials d'un polígon industrial de Manises s'estarien comercialitzant productes sobre els quals l'empresa perjudicada tenia reconeguts els drets de propietat intel·lectual.

Durant les recerques, els agents van localitzar els tres establiments comercials, així com van comprovar que en els mateixos s'estaven comercialitzant productes que contenien dissenys dels quals la marca perjudicada era titular dels drets d'explotació de propietat intel·lectual.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van realitzar una inspecció en els tres establiments comercials, intervenint en dos d'ells uns 1.200 articles presumptament falsificats, així com van detenir als administradors, dels dos establiments en els quals s'havien localitzat els productes, com a presumptes autors de dos delictes contra la propietat intel·lectual.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan para açò anaren requerits.


Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dijous, 21 Desembre 2017 16:11