L'Hospital de Manises renova la categoria or a l'excel·lència en la gestió

Dilluns, 18 Febrer 2019 14:40 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 379 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Departament de Salut de Manises ha renovat el segell EFQM 500+, el model internacional de gestió de la qualitat més reconegut i estès a Europa que concedeix el Club Excel·lència en Gestió. EFQM certifica l'aposta de l'Hospital de Manises per l'excel·lència en els 22 centres que formen part del Departament de Salut.

 

El director gerent de l'Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, ha posat en valor “l'esforç de tots els treballadors del centre hospitalari en la millora contínua i l'excel·lència en el servei amb la finalitat de situar al pacient en el centre de totes les nostres iniciatives tant de gestió com assistencials”. Aquest model d'Excel·lència Europea respon a una forma de gestió global del Departament de Salut que permet satisfer de forma plena i equilibrada les necessitats i expectatives de tots els grups d'interès per a millorar la competitivitat i la qualitat en el servei del centre hospitalari a mitjà i llarg termini.

 

Per a l'obtenció d'aquesta acreditació, el Departament de Salut de Manises ha passat un exhaustiu procés d'avaluació culminat amb la visita de l'equip avaluador format per professionals de l'Entitat de Certificació i del Club d'Excel·lència. “La qualitat i l'excel·lència en la gestió d'una institució sanitària és un aspecte fonamental per a garantir un servei públic eficaç i eficient al servei dels nostres usuaris”, assegura Ricardo Trujillo.

 

En l'àmbit de la gestió, Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, al segell EFQM 500+ s'uneix l'acreditació QH+2 que atorga IDIS. És l'únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb ISO 9001 i 14001, a més de la totalitat d'activitats assistencials i no assistencials per a la prestació de serveis mèdic-sanitaris de l'Hospital segons aquestes normes ISO. Així mateix, disposa del certificat de SENSAR com a Hospital Segur.

 

 L'activitat del Departament de Salut de Manises també ha sigut reconeguda com a finalistes en els premis Best in Class (BiC) 2018, que atorga Gaseta Mèdica i la Universitat Rei Joan Carlos, en la categoria de Millor Hospital i en el servei de Ginecologia.

 

  

Informa Nou Horta. Manises

 

 

 

Modificat el Dilluns, 18 Febrer 2019 14:44