Manises llança un curs d’ofimàtica per a persones migrades a través de la seua oficina PANGEA

Dilluns, 19 Octubre 2020 11:37 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 436 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises va començar el passat divendres un curs d'ofimàtica per a persones migrades. El taller s’emmarca dins de les activitats de Voluntariat dirigit a usuaris del programa PANGEA de Serveis Socials i té com a objectiu, tal com explica el regidor de Serveis Socials, Carles López (APM-Compromís) «empoderar, que la gent conega com fer tràmits a través de la seu electrònica i més encara ara, amb la situació en la qual estem i que les persones que tenen poques habilitats informàtiques puguen implementar-les».

 

Les sessions, que es celebren de 9 a 13:30 hores en diferents grups de sis persones, ensenyaran als assistents els diferents programes que es poden utilitzar per fer un ús bàsic i útil de les tecnologies així com per a fer tràmits a la seu electrònica municipal. És, en definitiva, un projecte social per ajudar a la gent que no està endinsada dins del món de les tecnologies i la informàtica.

 

El responsable de l’àrea, també explica que, encara que en principi només s’esperava que fora un curs d’ofimàtica a l’ús, “s’està convertint en algo més ampli, el docent que tenim ha donat un gir i ha inclòs coneixements d’informàtica, es un afegit que enriqueix la iniciativa”.

 

PANGEA és un programa de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives en el qual les persones migrades reben un servei de formació i assessorament que afavoreix la seua integració.

 

Informa Nou Horta. Manises