Manises llança tallers de sensibilització en igualtat de gènere per a famílies

Dijous, 29 Octubre 2020 16:37 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 452 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises, a través de la seua regidoria d’Igualtat ha organitzat una sèrie de tallers de sensibilització en igualat de gènere per a famílies d’alumnes de primària i secundaria.

 

Conscients de que la educació té un paper importantíssim en la lluita per aconseguir la igualtat plena entre homes i dones, l’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir a les famílies les ferramentes necessàries per tindre una visió més ampla de la igualtat, ficant el focus en el pes que té l’educació sexista per als menors tants pels efectes en el creixement personal com per les conseqüències que pot tindre una vegada a la vida adulta.

 

D’aquesta manera, a través de dinàmiques interactives, en els tallers s’abordaran diferents propostes de coeducació per a aconseguir la Igualtat de gènere tant en l’educació com a casa. A més, es reflexionarà sobre qüestions que afecten als menors dia a dia com la diversitat sexo afectiva i la violència de gènere

 

El taller, que consta de una única sessió, dividida en dos parts, anirà a càrrec de Leonor Goicoechea i Sara Order, professionals graduades al Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat de la UV i pertanyents a l’Associació per la Coeducació.

 

Per tal de participar, has d’apuntar te mitjançant aquest enllaç: http://bit.ly/Manises_igualtat Recorda que una vegada dins la plataforma, has de seleccionar el dia que vols assistir. Les sessions estan organitzades per nivells educatius, segons el període escolar en el qual es trobe el teu fill/filla.

 

La regidora d’Igualtat, Mª Irene Camps, destaca la importància de “inculcar els valors d’igualtat de gènere no sols a l’escola, sinó a l’àmbit familiar, on els xiquets i xiquetes veuen les dinàmiques com un model a seguir”. Per això, continua, “anime a totes les famílies que participen en aquesta iniciativa enriquidora i de la qual poden rebre més ferramentes per educar als més menuts en igualtat”.

 

Informa Nou Horta. Manises