El Mercat dels Pins de Manises llança la iniciativa “Manises es mou”

Dilluns, 02 Novembre 2020 09:59 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 454 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació de Comerciants del Mercat dels Pins de Manises, organització membre de Confecomerç CV ha presentat les accions dins de la iniciativa “El mercat es mou – El mercado se mueve”, consistents en: presentació de la nova web, llançament de la targeta de fidelització iMás i la posada en marxa d'un sistema ecològic i sostenible de repartiment a domicili.

 

A l'acte han assistit l'alcalde i regidor de Comerç i Mercat, Jesús Borrás, membres de la corporació municipal, així com altres autoritats. A més, en l'esdeveniment s'ha previst la projecció d'un audiovisual, en el qual han participat en suport a les iniciatives la Directora General de Comerç, el president de Confecomerç CV, així com membres dels mercats, adherits a Confemercats de les tres províncies Castelló, València i Alacant.

 

L'Associació ha donat a conéixer la nova web http://www.mercadolospinos.com/, pàgina que comptarà amb un espai per a cada lloc, a manera d'aparador, en el qual el client podrà realitzar les seues comandes a través del telèfon i WhatsApp.

 

El mercat tindrà un servei de lliurament a domicili, amb distribució els dijous a la vesprada i els dissabtes al matí, a través d'un vehicle no contaminant, un tricicle, que recorrerà els carrers del municipi, acostant als clients la compra, d'una forma totalment saludable, respectant al màxim el medi ambient.

 

Al costat d'aquestes accions, també s'ha llançat la targeta iMás, que permetrà mitjançant un sistema de punts optar a interessants regals als qui compren habitualment en el mercat. Així mateix, es preveu que a la fi d'any se celebren sortejos quinzenals, entre tots els clients amb targeta, de lots de productes dels llocs del mercat, premiant així la seua confiança i fidelitat. Les accions compten amb el patrocini de Caixa Popular, Impremta Digital i amb la col·laboració de Radi Manises.

 

L'alcalde del municipi i regidor de Comerç i Mercat, Jesús Borràs, ha celebrat aquestes noves accions i ha posat en valor la iniciativa dels comerciants del Mercat dels Pins. “És una molt bona notícia per a incentivar i fomentar el comerç local, sobretot en aquests temps difícils, plens d'incertesa”. Respecte al repartiment a domicili en transport sostenible, Borràs ha destacat “la importància de caminar cap a un model de convivència sense emissions”. Sense dubte una «raó» més per a comprar al comerç local.

 

Per part seua, Samia Tavares, representant del mercat dels Pins ha destacat que “hem impulsat aquestes iniciatives amb la finalitat de fer més accessible i garantir un major servei al client, facilitant la compra a tots aquells que no poden acostar-se al mercat, sol·licitant la comanda via telèfon i amb lliurament posterior a domicili”.

 

Tavares també ha assenyalat la importància de formar part de Confemercats, l'organització que agrupa a tots els mercats de la Comunitat i apuntat que aquestes actuacions contribuiran a dotar de major dinamització comercial, “sent el mercat un motor prioritari en el foment de l'economia local, promovent un consum responsable basat en l'aposta pel respecte, preservació i conservació del medi ambient”, ha dit.

 

Informa Nou Horta. Manises