El Ple d’octubre de Manises renova les ajudes al transport per als majors

Dilluns, 02 Novembre 2020 11:03 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 435 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Ple d’octubre de l’Ajuntament de Manises va aprovar renovar les ajudes per a la «tarjeta Platinum senior» del transport metropolità de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana amb les mateixes condicions que hi tenien abans. Un suport econòmic per abaratir els bitllets de transport públic dels nostres majors.

 

Precisament relacionat amb la crisi del Covid-19, Ciudadanos va presentar una proposta per a implantar un control del nivell de coronavirus en les aigües residuals. Una iniciativa que no va eixir endavant, amb 9 vots a favor de (Ciudadanos, Partit Popular i Vox) i 12 en contra de (APM-Compromís, PSOE i Podemos). Tampoc es va aprovar una proposta de la formació taronja per ficar en marxa un bono de reactivació de compra en el xicotet comerç de la Comunitat Valenciana. Amb els vots a favor de l’oposició i els vots en contra de l’equip de govern, l’alcalde Jesús Borràs i regidor de Comerç va explicar que ja estan treballant per destinar una partida al comerç local i que és un procés que s’ha de fer pas a pas.

 

Per altra banda, l’equip de govern (APM-Compromís, PSOE i Podemos) va dur una proposta en relació a la defensa de la memòria democràtica d’Espanya. En aquest punt, el govern local plantejava la idea de dedicar un carrer del municipi a Largo Caballero i un altre a Indalecio Prieto. La idea va eixir finalment endavant amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de l’oposició.

 

Informa Nou Horta. Manises