Manises comença les obres del carrer Manuel Sanchis Guarner per millorar la seguretat i trànsit del veïnat

Dimarts, 10 Novembre 2020 14:23 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 457 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises ha començat les obres al carrer Manuel Sanchis Guarner del municipi, una actuació que suposa una reivindicació històrica del veïnat de la zona i que desembossara el tram que tenia la entrada i eixida al carrer pel mateix accés, cosa que suposava un problema de trànsit diari.

 

Ara, el tram compta a un circuit d’entrada i eixida que soluciona el problema de preferències de pas i dota de més seguretat a les persones i vehicles que diàriament transiten el carrer, que es situa front a l’Escola de Ceràmica.

 

Segons explica el regidor d’Urbanisme, Rafael Mercader «aquestes obres busquen augmentar la seguretat i guanyar espai per a la circulació de vehicles sense provocar embossos» És una actuació «necessària», segons diu el responsable d’Urbanisme «i és molt viable de fer i, per tant, de solucionar aquesta situació», apunta Mercader. La solució passa per crear un circuit «d’entrada i eixida que solucionaria el problema existent, augmentar la seguretat i millorar el trànsit», diu el responsable d’Urbanisme.

 

D’altra banda, la regidora de Policia Local, Carmen Moreno, conta que les obres tenen l’informe favorable de Policia Local. «El que fem és millorar el trànsit augmentant la fluïdesa». A més, diu, «evitem que hi hagen accidents i aportem una solució per obrir el tram del carrer que fins ara només tenia un accés». Per últim, coincideix: «amb aquesta actuació millorem la seguretat vial dels conductors i dels vianants».

 

Informa Nou Horta. Manises